REZERVACE: +420 602 70 40 70

 

Polední menu

POLÉVKA:

Celerový krém se slaninou, máslové krutony ①③⑦⑨ / 42 

Hovězí vývar s masem a nudlemi ①③⑨ / 39

Cena polévky bez hlavního jídla / 49 Kč

HLAVNÍ JÍDLA:

1) Hrachová kaše s klobásou, okurkou a smaženou cibulkou, chléb ①⑩ / 149

2) Vepřové ražniči, opékané brambory, cibulový salát, hořčice  ⑨⑩ / 155 Kč

3) Kuřecí paličky marinované v jogurtu a bylinkami na variaci listových salátů s francouzským dresinkem (LOW CARB) ⑦ / 165 Kč

4) Krémové hráškové risotto s pečeným česnekem, hoblinky parmazánu ①③⑦ / 149

5) Zeleninové lasagne s cuketou, dýní a rajčaty, italský sýr ①③⑦ /  149

6) 150g Medailonky z hovězí svíčkové krémová omáčka z lišek, pečené grenaille (brambory) s červenou cibulí a bylinkami ⑦⑨ / 325 Kč

POLÉVKA:

Dršťková z hlívy ústřičné ①⑨ / 42 

Hovězí vývar s masem a nudlemi ①③⑨ / 39

Cena polévky bez hlavního jídla / 49 Kč

HLAVNÍ JÍDLA:

1) Vepřová plec na paprice, houskový knedlík ①③⑦⑨ / 149

2) Kuřecí řízečky v corn flakes, bramborová kaše, salát coleslaw  ①③⑦ / 155 Kč

3) Roláda z vepřového bůčku plněná anglickou slaninou a kysaným zelím, mačkané batáty nebo mačkané brambory (LOW CARB) ⑦ / 159 Kč

4) Krémové hráškové risotto s pečeným česnekem, hoblinky parmazánu ⑦ / 149

5) Kus kus se zeleninou a grilovaným halloumi ①⑦ / 145

6) 150g Medailonky z hovězí svíčkové krémová omáčka z lišek, pečené grenaille (brambory) s červenou cibulí a bylinkami ⑦⑨ / 325

STÁTNÍ SVÁTEK 

POLÉVKA:

Krém z černého kořene a pastiňáku, máslový toast ①③⑦⑨ / 42 

Hovězí vývar s masem a nudlemi ①③⑨ / 39

Cena polévky bez hlavního jídla / 49 Kč

HLAVNÍ JÍDLA:

1) Smažený karbanátek, bramborová kaše, kyselá okurka ①③⑦⑩ / 149

2) Grilovaná krkovička, cibulové chutney, šťouchané brambory ⑩ /  155 Kč

3) Kuřecí steak „Caprese“ (mozzarella, rajče), karotkové pyré  (LOW CARB) ⑦ / 165 Kč

4) Krémové hráškové risotto s pečeným česnekem, hoblinky parmazánu ⑦ / 149

5) Špagety s pestem z medvědího česneku, italský sýr ①③⑦ / 149

6) 150g Medailonky z hovězí svíčkové krémová omáčka z lišek, pečené grenaille (brambory) s červenou cibulí a bylinkami ⑦⑨ /325